Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Ratsastusleirit 2022

Ratsastamme tai harjoittelemme hevosten käsittelyä aamupäivällä ja iltapäivällä. Leireillämme on monipuolisesti ohjelmaa; ratsastusta, hevosten kanssa touhuamista, retkeilyä, visailuja, leikkejä, hauskanpitoa, askartelua. Kysynnän mukaan voimme mahdollisesti pitää myös lisäleirejä!

Kesän 2022 leireillä ratsastetaan vaihtelevasti kentällä ja maastossa. Harjoittelemme leiriläisten taitotason huomioiden apujen käyttöä, hyvää perusistuntaa, askellajiratsastusta, kouluharjotteita, tasapainoa ja kokeilemme ratsastusta ilman satulaa. Hevosten kanssa touhutaan monipuolisesti ja opetellaan hevosen käsittelyä ja hallintaa myös maastakäsin. Harjoittelemme yhdessä hevosten hoitamista sekä varustamista. Leireillä on myös teoriaa, heppa-aiheista askartelua sekä leikkimielisiä kisoja ja keppariratsastusta. 

Leirit ovat päiväleirejä ja ne toteutetaan klo 9 - 15 välillä. Leirillä ei tarjota tallin puolesta lounasta, pakatkaa lounaseväät ja mahdollista välipalaa mukaan. Leirit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään kahdeksan.

Voit kysyä leiriä myös omalle porukallesi.

Paikka leirille varmistetaan maksamalla leirin kokonaishintaan sisältyvä varausmaksu 100€/osallistuja viikon sisällä varauksesta. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen tapahtuessa. Saat tarkemman leiri-infon maksuohjeineen sähköpostitse varatessasi paikan.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse fridurin@gmail.com

TÄYNNÄ! Viikko 23 / ma-ke 06.06 - 08.06. klo 9-15

Yleisleiri lapsille, alkeistaso ja jatkotaso

Ratsastamme kahdessa tasoryhmässä. 

Sopii vasta-alkajille ja alkeistaidot omaaville lapsille sekä perustaidot omaaville lapsille.  Erittäin suosittu ja touhukas leiri, jaamme osallistujat tarvittaessa ryhmiin ratsastustaitojen ja/tai iän perusteella. Leirillä alaikärajana on noin 8-vuotta.

Hinta 295€

TÄYNNÄ! Viikko 24 / ma-ke 13.06-15.06. klo 9-15

Yleisleiri lapsille, jatkotaso

Sopii hyvät ratsastuksen perustaidot omaaville lapsille. Tunneilla ei ole ylimääräistä avustajaa eli hevonen on ehdottomasti hallittava itsenäisesti kaikissa perusharjoitteissa. Tämä edellyttää ettei satulasta joudu enää ottamaan tukea reippaimmissakaan askellajeissa. Keventämisen tulisi olla sujuvaa. Tarkoitettu noin 10-13- vuotiaille.

Hinta 295€

TÄYNNÄ! Viikko 25 / ma-ke 20.06 -22.06. klo 9-15

Yleisleiri lapsille, kokeneet

Tarkoitettu lapsille, joilla on säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta usean vuoden ajalta, hyvä rutiini ratsastukseen ja jo enemmän teknistä osaamista. Tarkoitettu noin 11-15- vuotiaille.

Hinta 295€
Lasten tallipäivät

Supersuositut tallipäivät ovat hyvä mahdollisuus tutustua turvallisesti ja hauskasti hevosiin, oppia hevosten kanssa olemisen taitoja sekä päästä kokeilemaan ratsastusta. Päivät ovat tarkoitettu pienemmille heppatytöille ja -pojille tai jo vähän isommillekin lapsille, jotka haluavat tutustua islanninhevosiin ja talliimme. Alaikärajana on 5-vuotta, soveltuu lapsille jotka pärjäävät porukassa ilman vanhempia. Hevosemme ovat erittäin kilttejä eli voit huoletta jättää pienemmätkin lapset tallille huostaamme. Tallipäivissä hoidamme hevosia, puuhastelemme tallilla, askartelemme ja ratsastamme taluttajien avustuksella. Päivä sisältää mehu- ja keksitauon.

Seuraavat tallipäivät:

La 5.11. Pyhäinpäivänä klo 15-18 järjestämme lapsille Halloween teemaisen tallipäivän. Ratsastamme ensin valoisassa ja pimeän tullen koemme hauskan seikkailun tallissa valotikkujen ja valopallojen hohteessa . Sopii vasta-alkajille ja jo ratsastaneille lapsille, hinta 80€/hlö. Ikäraja 5-vuotta, soveltuu lapsille jotka pärjäävät porukassa ilman vanhempia.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse fridurin@gmail.com.

Tarvitsemme varauksen yhteyteen seuraavat tiedot; lapsen nimi ja ikä, huoltajan nimi ja puhelinnumero, mahdollinen ratsastuskokemus, lapsen mahdolliset ruoka-aine allergiat keksitaukoa ajatellen sekä muut tarvittavat huomioon otettavat asiat lapsesta. :)


Ratsastuskurssit

.