Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Ratsastusleirit 2024

Kesän 2024 leireillä ratsastetaan vaihtelevasti kentällä ja maastossa, ratsastamme tai harjoittelemme hevosten käsittelyä aamupäivällä ja iltapäivällä. Harjoittelemme leiriläisten taitotason huomioiden apujen käyttöä, hyvää perusistuntaa, askellajiratsastusta, kouluharjotteita, tasapainoa ja kokeilemme ratsastusta ilman satulaa. Hevosten kanssa touhutaan monipuolisesti ja opetellaan hevosen käsittelyä ja hallintaa myös maastakäsin. Leireillämme on monipuolisesti ikätason mukaista ohjelmaa; ratsastusta, hevosten kanssa touhuamista, teoriaa, retkeilyä, askartelua ja keppariratsastusta.

Leirit ovat päiväleirejä ja ne toteutetaan klo 9 - 15 välillä. Leirillä ei tarjota tallin puolesta lounasta, pakatkaa lounaseväät ja mahdollista välipalaa mukaan. Leirit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään kahdeksan.

Paikka leirille varmistetaan maksamalla leirin kokonaishintaan sisältyvä varausmaksu 100€/osallistuja viikon sisällä varauksesta.
Maksutiedot
Saaja: Talli Fridur Oy
Nordea FI95 1400 3000 1210 77 
Viitenumero 20239
( jätä viestikenttä tyhjäksi muuten viitenumero ei toimi meidän päässä! ) 

Varausmaksua ei palauteta peruutuksen tapahtuessa. Saat tarkemman leiri-infon sähköpostitse varatessasi paikan.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse fridurin@gmail.com

Viikko 23 / ma-ke 03.06 - 05.06. klo 9-15

Yleisleiri lapsille, alkeistaso ja jatkotaso

(Kysynnän mukaan leiri on mahdollista toteuttaa myös nelipäiväisenä  / ma-to 03.06-06.06. klo 9-15)

Sopii vasta-alkajille ja jo ratsastuksen perusteita hallitseville lapsille. Tämä on oikea leiri lapsille, joilla ratsastus on ollut epäsäännöllistä tai siinä on ollut tauko. Myös hyvä hieman aremmille lapsille, vaikka ratsastuskokemusta olisi jo enemmänkin. Erittäin suosittu ja touhukas leiri, jaamme  osallistujat ryhmiin ratsastustaitojen ja/tai iän perusteella. 

Leirillä alaikärajana on 8-vuotta.

Hinta 320 € / 3 päivää
420 € / 4 päivää

Viikko 24 / ma-to 10.06-13.06. klo 9-15

Yleisleiri lapsille, kokeneet

(Kysynnän mukaan leiri on mahdollista toteuttaa myös viisipäiväisenä / ma-pe 10.06-14.06. Tällöin leiri on tavallinen päiväleiri ma-ke välillä mutta torstaista perjantaihin leiriläiset jäävät yöksi ja leiri päättyy perjantaina klo 15. Leiriläisillä on käytössä omakotitalon yläkerta, jossa on kolme makuuhuonetta ja suihku/wc. Hinta sisältää to iltapalan ja pe aamupalan, muuten omat eväät.)

Leiri on tarkoitettu lapsille, joilla on säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta jo useiden vuosien ajalta ja vankka rutiini ratsastukseen. 

Tarkoitettu 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Hinta 420€ / 4 päivää 
540 € / 5 päivää, sis yhden yön yöpymisen

Viikko 25 / ma-ke 17.06 -19.06. klo 9-15 

Yleisleiri lapsille, perustaso

(Kysynnän mukaan leiri on mahdollista toteuttaa myös nelipäiväisenä / ma-to 17.06-20.06. klo 9-15)

Tarkoitettu lapsille, joilla on jo hyvät ratsastuksen perustaidot. Lapsi ratsastaa viikoittain meillä tai muualla ja on käynyt tunneilla vähintään pari vuotta. Hevonen on hallittava kaikissa perusharjoitteissa ja reippaammassakin vauhdissa ilman apua. Jaamme osallistujat ryhmiin ratsastustaitojen ja/tai iän perusteella.

Tarkoitettu 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. 

Hinta 320 € / 3 päivää
420 € / 4 päivääUsing Format