Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Ratsastusleirit 2023

Kesän 2023 leireillä ratsastetaan vaihtelevasti kentällä ja maastossa, ratsastamme tai harjoittelemme hevosten käsittelyä aamupäivällä ja iltapäivällä. Harjoittelemme leiriläisten taitotason huomioiden apujen käyttöä, hyvää perusistuntaa, askellajiratsastusta, kouluharjotteita, tasapainoa ja kokeilemme ratsastusta ilman satulaa. Hevosten kanssa touhutaan monipuolisesti ja opetellaan hevosen käsittelyä ja hallintaa myös maastakäsin. Leireillämme on monipuolisesti ikätason mukaista ohjelmaa; ratsastusta, hevosten kanssa touhuamista, teoriaa, leikkimielisiä kisoja, retkeilyä, askartelua ja keppariratsastusta.

Leirit ovat päiväleirejä ja ne toteutetaan klo 9 - 15 välillä. Leirillä ei tarjota tallin puolesta lounasta, pakatkaa lounaseväät ja mahdollista välipalaa mukaan. Leirit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään kahdeksan.

Paikka leirille varmistetaan maksamalla leirin kokonaishintaan sisältyvä varausmaksu 100€/osallistuja viikon sisällä varauksesta. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen tapahtuessa. Saat tarkemman leiri-infon maksuohjeineen sähköpostitse varatessasi paikan.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse fridurin@gmail.com

TÄYNNÄ! Viikko 23 / ma-ke 05.06 - 07.06. klo 9-15

Yleisleiri lapsille, alkeistaso ja jatkotaso

Ratsastamme kahdessa tasoryhmässä. 

Sopii vasta-alkajille ja jo ratsastuksen perustaitoja omaaville lapsille. Erittäin suosittu ja touhukas leiri, jaamme osallistujat ryhmiin ratsastustaitojen ja/tai iän perusteella. Leirillä alaikärajana on 8-vuotta.

Hinta 320 €

TÄYNNÄ! Viikko 24 / ma-pe 12.06-16.06. klo 9-15, sis. yhden yön yöpymisen

Yleisleiri lapsille, kokeneet

Tarkoitettu lapsille, joilla on säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta jo usean vuoden ajalta ja hyvä rutiini ratsastukseen. 

Huom! Leiri on tavallinen päiväleiri ma-ke välillä mutta torstaista perjantaihin leiriläiset jäävät yöksi ja leiri päättyy perjantaina klo 15. Leiriläisillä on käytössä omakotitalon yläkerta, jossa on kolme makuuhuonetta ja suihku/wc. Hinta sisältää to iltapalan ja pe aamupalan, muuten omat eväät.

Tarkoitettu 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Hinta 540 €

TÄYNNÄ! Viikko 25 / ma-ke 19.06 -21.06. klo 9-15

Yleisleiri lapsille, jatkotaso ja perustaso

Sopii hyvät ratsastuksen perustaidot omaaville lapsille. Tunneilla ei ole ylimääräistä avustajaa eli hevonen on ehdottomasti hallittava itsenäisesti kaikissa perusharjoitteissa. Jaamme osallistujat ryhmiin ratsastustaitojen ja/tai iän perusteella.

Tarkoitettu 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. 

Hinta 320 €Using Format