Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Ratsastusleirit 2021

Ratsastamme tai harjoittelemme hevosten käsittelyä aamupäivällä ja iltapäivällä (poikkeuksena minileiri). Leireillämme on monipuolisesti ohjelmaa; ratsastusta, hevosten kanssa touhuamista, retkeilyä, visailuja, leikkejä, hauskanpitoa, askartelua. Kysynnän mukaan voimme mahdollisesti pitää myös lisäleirejä!

Kesän 2021 leireillä ratsastetaan vaihtelevasti kentällä ja maastossa. Harjoittelemme leiriläisten taitotason huomioiden apujen käyttöä, hyvää perusistuntaa, askellajiratsastusta, kouluharjotteita, puomeja, pikkuesteitä, tasapainoa ja kokeilemme ratsastusta ilman satulaa. Hevosten kanssa touhutaan monipuolisesti ja opetellaan hevosen käsittelyä ja hallintaa myös maastakäsin. Harjoittelemme yhdessä hevosten hoitamista sekä varustamista. Leireillä on myös teoriaa, heppa-aiheista askartelua sekä leikkimielisiä kisoja ja keppariratsastusta.

Leirit ovat päiväleirejä ja ne toteutetaan klo 9 - 15 välillä (minileiri klo 10-13). Leirillä ei tarjota tallin puolesta lounasta, pakatkaa lounaseväät ja mahdollista välipalaa mukaan. Minileiriin sisältyy mehu- ja keksitauko. Leirit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään kuusi.

Voit kysyä leiriä myös omalle porukallesi.

Paikka leirille varmistetaan maksamalla leirin kokonaishintaan sisältyvä varausmaksu 100€/osallistuja  (minileirille ei ole varausmaksua) viikon sisällä varauksesta. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen tapahtuessa. Saat tarkemman leiri-infon maksuohjeineen sähköpostitse varatessasi paikan.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse fridurin@gmail.com

OTAMME KORONA TILANTEEN HUOMIOON KAIKESSA SUUNNITTELUSSA JA TOIMINNASSAMME. LÄHETÄMME KAIKILLE OSALLISTUJILLE ERILLISEN INFON ENNEN LEIRIÄ TOIMINTATAVOISTAMME KORONAN SUHTEEN. :)

Viikko 23 / ma-ke 07.06 - 09.06. klo 9-15, TÄYNNÄ

Yleisleiri lapsille

Sopii vasta-alkajille ja jo ratsastuskokemusta omaaville lapsille.  Erittäin suosittu ja touhukas leiri, jaamme osallistujat tarvittaessa ryhmiin ratsastustaitojen ja/tai iän perusteella. Leirillä alaikärajana on noin 7-vuotta.

P.s. Vielä nuoremmille heppatytöille- ja pojille järjestämme minileiri päivän.

Hinta 295€

Viikko 23 / pe 11.06. Minileiripäivä klo 10-13

Mahdollisuus järjestää toinen minileiripäivä viikolla 24!

Sopii myös pienemmille lapsille. 

Supersuositut tallipäivät ovat hyvä mahdollisuus tutustua turvallisesti ja hauskasti hevosiin, oppia hevosten kanssa olemisen taitoja sekä päästä kokeilemaan ratsastusta. Päivät ovat tarkoitettu pienemmille heppatytöille ja -pojille tai jo vähän isommillekin lapsille, jotka haluavat tutustua islanninhevosiin ja talliimme. Alaikärajana on 5-vuotta, soveltuu lapsille jotka pärjäävät porukassa ilman vanhempia.  Tallipäivissä hoidamme hevosia, puuhastelemme tallilla, askartelemme ja ratsastamme taluttajien avustuksella. Päivä sisältää mehu- ja keksitauon.

Hinta 75€

Viikko 24 / ma-ke 14.06 - 16.06. klo 9-15, TÄYNNÄ

Yleisleiri lapsille

Sopii vasta-alkajille ja jo ratsastuskokemusta omaaville lapsille.  Erittäin suosittu ja touhukas leiri, jaamme osallistujat tarvittaessa ryhmiin ratsastustaitojen ja/tai iän perusteella. Leirillä alaikärajana on noin 7-vuotta.

Hinta 295€

Viikko 25 / ma-ke 21.06 -23.06. klo 9-15

Yleisleiri kokeneemmille lapsille

Tarkoitettu lapsille, joilla on säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta useamman vuoden ajalta. Lapsilla tulisi olla tarpeeksi pituutta ja taitoja itsenäiseen ratsastukseen ja reippaaseen vauhtiin. Tarkoitettu noin 10-13- vuotiaille.

Hinta 295€Lasten tallipäivät

Supersuositut tallipäivät ovat hyvä mahdollisuus tutustua turvallisesti ja hauskasti hevosiin, oppia hevosten kanssa olemisen taitoja sekä päästä kokeilemaan ratsastusta. Päivät ovat tarkoitettu pienemmille heppatytöille ja -pojille tai jo vähän isommillekin lapsille, jotka haluavat tutustua islanninhevosiin ja talliimme. Alaikärajana on 5-vuotta, soveltuu lapsille jotka pärjäävät porukassa ilman vanhempia. Hevosemme ovat erittäin kilttejä eli voit huoletta jättää pienemmätkin lapset tallille huostaamme. Tallipäivissä hoidamme hevosia, puuhastelemme tallilla, askartelemme ja ratsastamme taluttajien avustuksella. Päivä sisältää mehu- ja keksitauon.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse fridurin@gmail.com.

Tarvitsemme varauksen yhteyteen seuraavat tiedot; lapsen nimi ja ikä, huoltajan nimi ja puhelinnumero, lapsen mahdolliset ruoka-aine allergiat keksitaukoa ajatellen, mahdollinen ratsastuskokemus, saako lapsi olla kuvissa mukana sekä muut tarvittavat huomioon otettavat asiat lapsesta. :)

Seuraavat tallipäivät:

Tästä joulunodotus voi alkaa!🧑🏼‍🎄❤️ Lauantaina 11.12. klo 11-14 järjestämme lapsille pikkujoulut-teemaisen tallipäivän.🎄Pikkujouluissa ratsastamme teeman mukaisesti tontuiksi tai poroiksi puetuilla hevosilla, vietämme yllätysohjelmanumeron muodossa aikaa hevosten kanssa ja toki availemme pienet paketit.🦌🎁
Sopii vasta-alkajille ja jo ratsastaneille lapsille, hinta 75€/hlö. Ikäraja 5-vuotta, soveltuu lapsille jotka pärjäävät porukassa ilman vanhempia.

Ratsastuskurssit

.