Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Lasten tallipäivät

Supersuositut tallipäivät ovat hyvä mahdollisuus tutustua turvallisesti ja hauskasti hevosiin, oppia hevosten kanssa olemisen taitoja sekä päästä kokeilemaan ratsastusta. Päivät ovat tarkoitettu pienemmille heppatytöille ja -pojille tai jo vähän isommillekin lapsille, jotka haluavat tutustua islanninhevosiin ja talliimme. Alaikärajana on 5-vuotta, soveltuu lapsille jotka pärjäävät porukassa ilman vanhempia. Hevosemme ovat erittäin kilttejä eli voit huoletta jättää pienemmätkin lapset tallille huostaamme. Tallipäivissä hoidamme hevosia, puuhastelemme tallilla, askartelemme ja ratsastamme taluttajien avustuksella. Päivä sisältää mehu- ja keksitauon.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse fridurin@gmail.com.
Tarvitsemme varauksen yhteyteen seuraavat tiedot; lapsen nimi ja ikä, huoltajan nimi ja puhelinnumero, lapsen mahdolliset ruoka-aine allergiat keksitaukoa ajatellen sekä muut tarvittavat huomioon otettavat asiat lapsesta. :)

Seuraavat tallipäivät:

Yksisarvinen teemapäivä la 29.8. klo 11-14, hinta 65€

JÄRJESTÄMME KESÄLEIRIT NOUDATTAEN SAMAA VAROVAISUUTTA MITÄ TÄHÄNKIN ASTI, PYRKIEN MAHDOLLISUUKSIEN MUKAAN MINIMOIMAAN LÄHIKONTAKTEJA JA PITÄEN HUOLTA HYVÄSTÄ HYGIENIASTA. TURVALLISUUS OTETAAN HUOMIOON KAIKESSA SUUNNITTELUSSA, LÄHETÄMME KAIKILLE OSALLISTUJILLE ERILLISEN INFON ENNEN LEIRIÄ TOIMINTATAVOISTAMME KORONAN SUHTEEN. :)


Ratsastusleirit 2020

Suositut kesäleirimme ovat nyt myynnissä! Leireillämme on monipuolisesti ohjelmaa; ratsastusta, hevosten kanssa touhuamista, retkeilyä, visailuja, leikkejä, hauskanpitoa, askartelua. Ohjelmaa riittää ja päivät lentävät kuin siivillä! Tässä kesän leirien perusrunko, kysynnän mukaan voimme mahdollisesti pitää myös muun tasoisia tai pituisia leirejä.

Kesän 2020 leireillä ratsastetaan vaihtelevasti kentällä ja maastossa. Harjoittelemme leiriläisten taitotason huomioiden apujen käyttöä, hyvää perusistuntaa, askellajiratsastusta, kouluharjotteita, puomeja, pikkuesteitä, tasapainoa ja kokeilemme ratsastusta ilman satulaa. Alkeis-ja jatkotason leireillä ratsastetaan pääsääntöisesti kerran päivässä ja muilla leireillä kaksi kertaa päivässä. Leiriläiset saavat hoitohevoset, joiden kanssa touhutaan monipuolisesti ja opetellaan hevosen käsittelyä ja hallintaa myös maastakäsin. Leiripäivien aikataulu seuraa hevosten päivärytmiä, ruokimme hevoset ja teemme tallitöitä yhdessä. Harjoittelemme yhdessä hevosten hoitamista sekä varustamista. Leireillä on myös teoriaa, heppa-aiheista askartelua sekä leikkimielisiä kisoja ja keppariratsastusta.

Leirit ovat päiväleirejä ja ne toteutetaan klo 9 - 16 välillä. Leiriläiset saavat tallilla välipalan, lounaseväät tuodaan kotoa mukaan. Leirit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään viisi.

Voit kysyä leiriä myös omalle porukallesi.

Paikka leirille varmistetaan maksamalla leirin kokonaishintaan sisältyvä varausmaksu 100€/osallistuja  viikon sisällä varauksesta. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen tapahtuessa. Saat tarkemman leiri-infon maksuohjeineen sähköpostitse varatessasi paikan.

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse fridurin@gmail.com

Viikko 23 / 01.06 - 05.06.

Yleisleiri vasta-alkajille ja jo alkeet osaaville

Leirillä alaikärajana on noin 7-vuotta, myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita. Erittäin suosittu ja touhukas leiri, jaamme osallistujat tarvittaessa kahteen eri ryhmään ratsastustaitojen ja/tai iän perusteella.

P.s. Vielä nuoremmille heppatytöille- ja pojille järjestämme lyhyemmän minileirin.

Hinta €

Viikko 24 / 08.06 - 12.06.

Yleisleiri lapsille ja nuorille

Mahdollisuus järjestää leiri, johon voimme ottaa kaikentasoisia ratsastajia. Pyrimme keksimään kaikenikäisille- ja tasoisille ratsastajille ohjelmaa. 

Hinta €

Viikko 25 / 15.06 -19.06.

Yleisleiri lapsille/jatko- ja perustaso

Tarkoitettu lapsille, joilla on säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta vähintään parin vuoden ajalta tai on ratsastanut pidempään mutta harrastus on ollut epäsäännöllistä tai siinä ollut taukoja. Lapsilla tulisi olla tarpeeksi pituutta ja taitoja itsenäiseen ratsastukseen. Tarkoitettu noin 10-13- vuotiaille.

Hinta €
Ratsastuskurssit

.