Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Lasten tallipäivät

Supersuositut eri teemaiset tallipäivät ovat hyvä mahdollisuus tutustua turvallisesti ja hauskasti hevosiin, oppia hevosten kanssa olemisen taitoja sekä päästä kokeilemaan ratsastusta. Päivät ovat tarkoitettu pienemmille heppatytöille ja -pojille tai jo vähän isommillekin lapsille, jotka haluavat tutustua islanninhevosiin ja talliimme. Alaikärajana on 5-vuotta, vetäjänä toimii varhaiskasvatuksen ammattilainen eli voit huoletta jättää pienemmätkin lapset tallille huostaamme. Tallipäivissä hoidamme hevosia, puuhastelemme tallilla, askartelemme teeman mukaisesti ja ratsastamme taluttajien avustuksella. Päivä sisältää mehu- ja keksitauon. 

Tässä syksyn teemat:

La 3.11. Halloween 🎃👻. Lasten tallipäivä/vasta-alkavat ja aloittelevat 3h,

Klo 15-18, hinta 60€/hlö, ikäraja 5-vuotta
Ratsastamme ensin valoisassa ja pimeän tullen koemme jännittävän ja hauskan seikkailun tallissa valotikkujen ja valopallojen hohteessa.

Tiedustelut ja varaukset [email protected]

Ratsastusleirit 2018

Kesän 2018 leireillä ratsastetaan vaihtelevasti kentällä ja maastossa. Harjoittelemme leiriläisten taitotason huomioiden apujen käyttöä, hyvää perusistuntaa, askellajiratsastusta, kouluharjotteita, puomeja, pikkuesteitä, tasapainoa ja kokeilemme ratsastusta ilman satulaa. Alkeis-ja alkeisjatko leireillä ratsastetaan pääsääntöisesti kerran päivässä ja muilla leireillä kaksi kertaa päivässä. Leiriläiset saavat hoitohevoset, joiden kanssa touhutaan monipuolisesti ja opetellaan hevosen käsittelyä ja hallintaa myös maastakäsin. Leiripäivien aikataulu seuraa hevosten päivärytmiä, ruokimme hevoset  ja teemme tallitöitä yhdessä. Harjoittelemme yhdessä hevosten hoitamista sekä varustamista. Leireillä on myös teoriaa, heppa-aiheista askartelua sekä leikkimielisiä kisoja ja keppariratsastusta. Leirimenossa on mukana tallikoira Aili ja tallikissa Kattunge. Tallilla kasvaa myös kaksi maailman suloisinta orivarsaa.

Leirit ovat päiväleirejä ja ne toteutetaan klo 9 - 16 välillä. Leiriläiset saavat tallilla runsaan välipalan, lounaseväät tuodaan kotoa mukaan. Leireillä on aina aikuinen ammattitaitoinen vastuuopettaja sekä tarvittaessa avustajia. Leirit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään viisi.

Voit kysyä leiriä myös omalle porukallesi :).

Viikko 23 / 04.06 - 08.06.

Yleisleiri vasta-alkajille ja jo alkeita osaaville. Leirillä alaikärajana on noin 6-vuotta. Erittäin suosittu ja touhukas leiri, järjestämme tarvittaessa toisen vastaavan. 

Hinta 390€

TÄYNNÄ


Viikko 24 / 11.06 - 15.06.

Yleisleiri lapsille ja nuorille/perustaso.  Säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta tulisi olla tunneilta vähintään kolmen vuoden ajalta niin, että hallitsee hevosen jo hyvin ja  osaa kentällä helpot kouluratsastus harjoitteet. Leirillä viitteellisenä alaikärajana on 11- vuotta.

Hinta 390€

TÄYNNÄ

Viikko 25 / 18.06 -22.06.

Yleisleiri lapsille/alkeisjatko - ja jatkotaso. Tarkoitettu lapsille, joilla ratsastusharrastus on ollut epäsäännöllistä tai säännöllistä ratsastuskokemusta on vasta 1-2 vuoden ajalta. Tarkoitettu noin 8-12- vuotiaille.

Hinta 390€

TÄYNNÄ

Viikko 26 / 25.06 - 29.06.

Yleisleiri kokeneille nuorille. Säännöllistä ratsastuskokemusta tulee olla usean vuoden ajalta. Leirille tullessa hevonen tulee hallita kaikissa askellajeissa sekä hallita jo hieman teknisempiäkin harjoitteita. Viitteellinen alaikäraja 13- vuotta.

Hinta 390€

Vapaana 2 paikkaa

Viikko 26 / 30.06.-01.07.

MINILEIRI LAPSILLE🐴☀️

La 30.6.- su 1.7. järjestämme leirin lapsille, jotka eivät päässeet kesän alkeisleirille tai ovat vielä liian nuoria osallistumaan koko viikon leirille. Leiri sopii aivan vasta-alkajille ja jo alkeita osaaville. Alaikäraja leirille on 5-vuotta.

Leiri on päiväleiri ja toteutetaan klo 10- 15 välillä. Leiriläiset saavat tallilla pientä välipalaa, lounaseväät tuodaan kotoa mukaan. 

Hinta on 175€/lapsi

Viikko 28 / 14.07.-15.07.

MINILEIRI LAPSILLE🐴☀️

La 14.7.- su 15.7. järjestämme leirin lapsille, jotka eivät päässeet kesän alkeisleirille tai ovat vielä liian nuoria osallistumaan koko viikon leirille. Leiri sopii aivan vasta-alkajille ja jo alkeita osaaville. Alaikäraja leirille on 5-vuotta.

Leiri on päiväleiri ja toteutetaan klo 10- 15 välillä. Leiriläiset saavat tallilla pientä välipalaa, lounaseväät tuodaan kotoa mukaan. 

Hinta on 175€/lapsi

Ratsastuskurssit

Kesällä 2018 järjestämme lapsille ja aikuisille erilaisia kursseja iltakursseina. Kurssit toteutuvat, mikäli osallistujia on vähintään neljä.

Viikko 28 / 09.07-13.7

Alkeiskurssi klo 17-18.30

Viikon tehokurssi lapsille sekä aikuisille. Harjoittelemme viikon aikana ratsastuksen lisäksi hevosten käsittelyä sekä hoitamista ja varustamista.

Hinta 250€

Vapaana 2 paikkaa


Viikko 28 / 09.07-13.7

Tölttikurssi klo 18.30-19.30

Viikon tehokurssi töltin saloihin. Sopii esim. isohevosratsastajille tai maastoilijoille. Käymme läpi tölttiä askellajiana, töltin valmistelua ja töltti-istuntaa.

Hinta 200€

Taso: jatko/perustaso, kokeneet

Vapaana 1 paikka

Viikko 29 / 16.07-20.07

Istuntakurssi klo 18-19

Istuntakurssilla pyrimme tunnistamaan kunkin kurssilaisen istunnan ongelmakohtia ja käymme läpi mitä hyvä istunta pitää sisällään. Erilaisin harjottein pyrimme suorempaan, rennompaan sekä syvempään istuntaan, jolloin pystyt vaikuttamaan hevoseen oikealla tavalla. Kurssilla mennään rauhallista vauhtia, mutta ratsastuksen perustaidot on oltava hallussa.

Hinta 200€

Taso: jatko/perustaso, kokeneet

Vapaana 2 paikkaa
Using Format