Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Lasten tallipäivät

Supersuositut eri teemaiset tallipäivät ovat hyvä mahdollisuus tutustua turvallisesti ja hauskasti hevosiin, oppia hevosten kanssa olemisen taitoja sekä päästä kokeilemaan ratsastusta. Päivät ovat tarkoitettu pienemmille heppatytöille ja -pojille tai jo vähän isommillekin lapsille, jotka haluavat tutustua islanninhevosiin ja talliimme. Alaikärajana on 5-vuotta, vetäjänä toimii varhaiskasvatuksen ammattilainen eli voit huoletta jättää pienemmätkin lapset tallille huostaamme. Tallipäivissä hoidamme hevosia, puuhastelemme tallilla, askartelemme teeman mukaisesti ja ratsastamme taluttajien avustuksella. Päivä sisältää mehu- ja keksitauon. 

Tässä seuraavat teemat:

Tiedustelut ja varaukset [email protected]

Ratsastusleirit 2019

Kesän 2019 leireillä ratsastetaan vaihtelevasti kentällä ja maastossa. Harjoittelemme leiriläisten taitotason huomioiden apujen käyttöä, hyvää perusistuntaa, askellajiratsastusta, kouluharjotteita, puomeja, pikkuesteitä, tasapainoa ja kokeilemme ratsastusta ilman satulaa. Alkeis-ja jatkotason leireillä ratsastetaan pääsääntöisesti kerran päivässä ja muilla leireillä kaksi kertaa päivässä. Leiriläiset saavat hoitohevoset, joiden kanssa touhutaan monipuolisesti ja opetellaan hevosen käsittelyä ja hallintaa myös maastakäsin. Leiripäivien aikataulu seuraa hevosten päivärytmiä, ruokimme hevoset  ja teemme tallitöitä yhdessä. Harjoittelemme yhdessä hevosten hoitamista sekä varustamista. Leireillä on myös teoriaa, heppa-aiheista askartelua sekä leikkimielisiä kisoja ja keppariratsastusta. Leirimenossa on mukana tallikissa Kattunge ja tallilla kasvaa myös kaksi maailman suloisinta orivarsaa.

Leirit ovat päiväleirejä ja ne toteutetaan klo 9 - 16 välillä. Leiriläiset saavat tallilla välipalan, lounaseväät tuodaan kotoa mukaan.  Leirit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään viisi.

Voit kysyä leiriä myös omalle porukallesi :).

Viikko 23 / 03.06 - 07.06.

Yleisleiri vasta-alkajille ja jo alkeita osaaville. Leirillä alaikärajana on noin 7-vuotta. Erittäin suosittu ja touhukas leiri, jaamme osallistujat tarvittaessa kahteen eri tasoryhmään. 

P.s. Vielä nuoremmille heppatytöille- ja pojille järjestämme lyhyemmän minileirin.

Hinta 390€

Viikko 24 / 10.06 - 14.06.

Yleisleiri lapsille ja nuorille/perustaso ja kokeneet.  Säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta tulisi olla tunneilta vähintään kolmen vuoden ajalta niin, että hallitsee hevosen hyvin reippaammassakin vauhdissa ja on harjoitellut jo teknisempiäkin harjoitteita. Tarkoitettu noin 12-15- vuotiaille. 

Hinta 390€

Viikko 25 / 17.06 -21.06.

Yleisleiri lapsille/jatkotaso. Tarkoitettu lapsille, joilla on säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta vähintään 1-2 vuoden ajalta tai on ratsastanut pidempään mutta harrastus on ollut epäsäännöllistä tai siinä ollut taukoja. Tarkoitettu noin 8-12- vuotiaille.

Hinta 390€

Viikko 26 / 29.06.-30.06.

MINILEIRI LAPSILLE🐴☀️

La 29.6.- su 30.6. järjestämme leirin lapsille, jotka ovat vielä liian nuoria osallistumaan koko viikon leirille tai eivät pääse kesän alkeisleirille. Leiri sopii aivan vasta-alkajille ja jo alkeita osaaville. Alaikäraja leirille on 5-vuotta.

Leiri on päiväleiri ja toteutetaan klo 10- 15 välillä. Leiriläiset saavat tallilla pientä välipalaa, lounaseväät tuodaan kotoa mukaan. 

Hinta on 175€/lapsiRatsastuskurssit

Kesällä 2019 järjestämme lapsille ja aikuisille erilaisia kursseja iltakursseina. Kurssit toteutuvat, mikäli osallistujia on vähintään neljä.

Viikko 28 / 08.07-12.7

Alkeiskurssi klo 17-18.30

Viikon tehokurssi lapsille sekä aikuisille. Harjoittelemme viikon aikana ratsastuksen lisäksi hevosten käsittelyä sekä hoitamista ja varustamista.

Hinta 250€Viikko 28 / 08.07-12.7

Askellajikurssi klo 18.30-19.30

Viikon askellaji-tehokurssi.  Käymme läpi töltti- ja ravi-istunnan eroja; miten töltti ja ravi nostetaan istunnalla ja miten niissä istutaan. Kurssilla käydään läpi kokoamista ja keventämisen tekniikkaa. 

Hinta 200€

Taso: perustaso, kokeneet

Heinäkuussa myös alla olevan rungon mukainen viikon istuntakurssi harkinnassa :)

Istuntakurssi 

Istuntakurssilla pyrimme tunnistamaan kunkin kurssilaisen istunnan ongelmakohtia ja käymme läpi mitä hyvä istunta pitää sisällään. Erilaisin harjottein pyrimme suorempaan, rennompaan sekä syvempään istuntaan, jolloin pystyt vaikuttamaan hevoseen oikealla tavalla. Kurssilla mennään rauhallista vauhtia, mutta ratsastuksen perustaidot on oltava hallussa.

Hinta 200€

Taso: jatko/perustaso, kokeneet
Using Format