Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Lasten tallipäivät

Supersuositut tallipäivät ovat hyvä mahdollisuus tutustua turvallisesti ja hauskasti hevosiin, oppia hevosten kanssa olemisen taitoja sekä päästä kokeilemaan ratsastusta. Päivät ovat tarkoitettu pienemmille heppatytöille ja -pojille tai jo vähän isommillekin lapsille, jotka haluavat tutustua islanninhevosiin ja talliimme. Alaikärajana on 5-vuotta, hevosemme ovat erittäin kilttejä eli voit huoletta jättää pienemmätkin lapset tallille huostaamme. Tallipäivissä hoidamme hevosia, puuhastelemme tallilla, askartelemme ja ratsastamme taluttajien avustuksella. Päivä sisältää mehu- ja keksitauon. 

Tiedustelut ja varaukset sähköpostitse fridurin@gmail.com.

Seuraavat tallipäivät:

Pyhäinpäivänä la 2.11. klo 15-18 järjestämme lapsille Halloween teemaisen tallipäivän 👻🎃. Ratsastamme ensin valoisassa ja pimeän tullen koemme hauskan seikkailun tallissa valotikkujen ja valopallojen hohteessa 🌚. Sopii vasta-alkajille ja jo ratsastaneille lapsille, hinta 60€/hlö ja ikäraja 5-vuotta!Ratsastusleirit 2019

Kesän 2019 leireillä ratsastetaan vaihtelevasti kentällä ja maastossa. Harjoittelemme leiriläisten taitotason huomioiden apujen käyttöä, hyvää perusistuntaa, askellajiratsastusta, kouluharjotteita, puomeja, pikkuesteitä, tasapainoa ja kokeilemme ratsastusta ilman satulaa. Alkeis-ja jatkotason leireillä ratsastetaan pääsääntöisesti kerran päivässä ja muilla leireillä kaksi kertaa päivässä. Leiriläiset saavat hoitohevoset, joiden kanssa touhutaan monipuolisesti ja opetellaan hevosen käsittelyä ja hallintaa myös maastakäsin. Leiripäivien aikataulu seuraa hevosten päivärytmiä, ruokimme hevoset  ja teemme tallitöitä yhdessä. Harjoittelemme yhdessä hevosten hoitamista sekä varustamista. Leireillä on myös teoriaa, heppa-aiheista askartelua sekä leikkimielisiä kisoja ja keppariratsastusta. Leirimenossa on mukana tallikissa Kattunge ja tallilla kasvaa myös kaksi maailman suloisinta orivarsaa.

Leirit ovat päiväleirejä ja ne toteutetaan klo 9 - 16 välillä. Leiriläiset saavat tallilla välipalan, lounaseväät tuodaan kotoa mukaan.  Leirit toteutuvat, jos osallistujia on vähintään viisi.

Voit kysyä leiriä myös omalle porukallesi.

Viikko 23 / 03.06 - 07.06.

Yleisleiri vasta-alkajille ja jo alkeita osaaville

Leirillä alaikärajana on noin 7-vuotta. Erittäin suosittu ja touhukas leiri, jaamme osallistujat tarvittaessa kahteen eri tasoryhmään. 

P.s. Vielä nuoremmille heppatytöille- ja pojille järjestämme lyhyemmän minileirin.

Hinta 390€

Viikko 24 / 10.06 - 14.06.

Yleisleiri lapsille ja nuorille/perustaso ja kokeneet

Säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta tulisi olla tunneilta vähintään kolmen vuoden ajalta niin, että hallitsee hevosen hyvin reippaammassakin vauhdissa ja on harjoitellut jo teknisempiäkin harjoitteita. Tarkoitettu noin 12-15- vuotiaille. 

Hinta 390€

Viikko 25 / 17.06 -21.06.

Yleisleiri lapsille/jatkotaso

Tarkoitettu lapsille, joilla on säännöllistä viikottaista ratsastuskokemusta vähintään 1-2 vuoden ajalta tai on ratsastanut pidempään mutta harrastus on ollut epäsäännöllistä tai siinä ollut taukoja. Tarkoitettu noin 8-12- vuotiaille.

Hinta 390€

Viikko 27 / 06.07 - 07.07.

Minileiri lapsille

La 6.7.- su 7.7. järjestämme leirin lapsille, jotka ovat vielä liian nuoria osallistumaan koko viikon leirille tai eivät pääse kesän alkeisleirille. Leiri sopii aivan vasta-alkajille ja jo alkeita osaaville. Alaikäraja leirille on 5-vuotta.

Leiri on päiväleiri ja toteutetaan klo 10- 15 välillä. Leiriläiset saavat tallilla pientä välipalaa, lounaseväät tuodaan kotoa mukaan. 

Hinta on 175€/lapsiRatsastuskurssit

Kesällä 2019 järjestämme erilaisia kursseja iltakursseina. Kurssit toteutuvat, mikäli osallistujia on vähintään viisi.

Viikko 28 / 08.07-12.7

Istuntakurssi klo 17.30-18.30

Istuntakurssilla pyrimme tunnistamaan kunkin kurssilaisen istunnan ongelmakohtia ja käymme läpi mitä hyvä istunta pitää sisällään. Erilaisin harjottein pyrimme suorempaan, rennompaan sekä syvempään istuntaan, jolloin pystyt vaikuttamaan hevoseen oikealla tavalla. Kurssilla mennään rauhallista vauhtia, mutta ratsastuksen perustaidot on oltava hallussa. Tunnin kesto noin 50 min.

Hinta 200€

Taso: jatko/perustaso, kokeneet

Viikko 28 / 08.07-12.7

Askellajikurssi klo 18.30-19.30

Viikon askellaji-tehokurssi.  Käymme läpi töltti- ja ravi-istunnan eroja; miten töltti ja ravi nostetaan istunnalla ja miten niissä istutaan. Kurssilla käydään läpi kokoamista ja keventämisen tekniikkaa. Tunnin kesto noin 50 min. 

Hinta 200€

Taso: perustaso, kokeneet

Using Format