Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Ratsastustunnit

Järjestämme viikoittaisia ratsastustunteja kaikentasoisille ratsastajille arki-iltaisin syys- ja kevätlukukausilla. Vakioviikkotuntien lisäksi järjestämme satunnaisille ratsastajille omia tunteja! Hevosemme ovat erittäin kilttejä, osaavia ja hyväliikkeisiä.

Ilmoittautuminen Talli Friðurin kevään 2020 ratsastustunneille on käynnissä! Tiedustele vapaita paikkoja sähköpostitse fridurin@gmail.com.

Vakioviikkotunnit

Ratsastamme tasoryhmiin jaetuissa pienryhmissä, jolloin opetus on yksilöllistä ja opettajalla on aikaa jokaiselle oppilaalle. Opetuksessamme painotamme hyvää oikeaoppista istuntaa, oikean tekniikan hallintaa sekä kevyiden apujen käyttöä. Kun ryhmien kokoonpano pysyy koko kauden samana, oppilaat tutustuvat toisiinsa ja oppivat samaa tahtia uusia asioita.

Alkeistuntien alaikäraja on 7-vuotta. Alkeistuntien kesto on 60 minuuttia, tunti aloitetaan tallissa harjoitellen hevosten käsittelyä, hoitoa sekä varustamista. Alkeistunneilla on opettajan lisäksi avustajia auttamassa hevosten hallinnassa. Myös pienten lasten jatkoryhmät toteutaan avustajien kanssa, kunnes lasten koko sallii hevosten itsenäisen hallinnan.

Kevätkausi 21 kertaa (tammikuu - toukokuu, laskutus 1 - 3 erässä), tunnin hinnaksi tulee 34€.
Alkeis- ja jatkoryhmät missä avustajia (tammikuu - toukokuu, laskutus 1 - 3 erässä), tunnin hinnaksi tulee 35€.

Irtotunti ryhmässä 40€ (paikkoja vain, jos tunneilla tilaa), vapaat irtotuntipaikat löytyvät Facebookin kalenterista. Katso lisää satunnaisten ratsastajien tuntimahdollisuuksista alempaa.

Kesäisin järjestämme irtotunteja sekä yksityistunteja, jotta tunneista ei tulisi niin pitkää taukoa ja syksyn tunneista kiinnostuneet voivat tulla kokeilemaan opetustamme.

Ratsastustuntien kesto on noin 50 min. Painorajamme tunneille on 80 kg.

Satunnaiset ratsastajat ja omat ryhmät

  • Yksityistunti 1 hlö 70€
  • Yksityistunti 2 hlöä 110€ (aloittelijat 120€)
  • Yksityistunti 3 hlöä 150€ (aloittelijat 165€)
  • Yksityistunti min 4 hlöä 180€ (aloittelijat 200)

Ratsastustuntien kesto on noin 50 min.

Ratsastuskurssit

Voimme järjestää erilaisia kursseja toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut palvelut

  • Järjestämme tallilla kesäleirejä ja -kursseja kaikenikäisille ja tasoisille ratsastajille. Tutustu kesän 2019 tarjontaan tästä!
  • Räätälöityjä palveluita ryhmien ja yritysten tarpeisiin. Tutustu tarkemmin tästä!
  • Tallisynttärit. Järjestä ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat tallillamme. Kysy lisää!
  • Hevosvalokuvausta. Kysy lisää!
Using Format