Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Ratsastustunnit

Järjestämme viikoittaisia ratsastustunteja kaikentasoisille ratsastajille arki-iltaisin syys- ja kevätlukukausilla.  Vakioviikkotuntien lisäksi järjestämme satunnaisille ratsastajille omia tunteja! Hevosemme ovat erittäin kilttejä ja hyväliikkeisiä, voit harrastaa meillä alkeistasolta jopa kisatasolle asti.

Ilmoittautuminen Talli Friðurin kevään 2019 ratsastustunneille on käynnissä! Tiedustele vapaita paikkoja sähköpostitse fridurin@gmail.com!


VAKIOVIIKKOTUNNIT

Ratsastamme tasoryhmiin jaetuissa noin 5-6 henkilön pienryhmissä, jolloin opetus on yksilöllistä ja opettajalla on aikaa jokaiselle oppilaalle. Opetuksessamme painotamme hyvää oikeaoppista istuntaa, oikean tekniikan hallintaa sekä kevyiden apujen käyttöä. Kun ryhmien kokoonpano pysyy koko kauden samana, oppilaat tutustuvat toisiinsa ja oppivat samaa tahtia uusia asioita :).

Alkeistuntien alaikäraja on 7-vuotta. Alkeistunneilla on opettajan lisäksi avustajia auttamassa hevosten hallinnassa. Myös pienten lasten jatkoryhmät toteutaan avustajien kanssa, kunnes lasten koko sallii hevosten itsenäisen hallinnan. Painorajamme tunneille on 80kg.

Kevätkausi 22 kertaa (tammikuu - toukokuu, laskutus 1-3 erässä), tunnin hinnaksi tulee 34€
Alkeis- ja jatkoryhmät missä avustajia (tammikuu - toukokuu, laskutus 1-3 erässä), tunnin hinnaksi tulee 35€

Irtotunti ryhmässä 40€ (paikkoja vain, jos tunneilla tilaa). Katso lisää satunnaisten ratsastajien tuntimahdollisuuksista alempaa!

Kesäisin järjestämme irtotunteja, jotta tunneista ei tulisi niin pitkää taukoa ja syksyn tunneista kiinnostuneet voivat tulla kokeilemaan opetustamme :).

Ratsastustuntien pituus on noin 50 min.


SATUNNNAISET RATSASTAJAT JA OMAT RYHMÄT

Yksityistunti 1 hlö 70€
Yksityistunti 2 hlöä 55€/hlö
Yksityistunti 3 hlöä 50€/hlö
Yksityistunti min 4 hlöä 45€/hlö

Ratsastustuntien pituus on noin 50 min. 

Ratsastuskurssit

Voimme järjestää erilaisia kursseja toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut palvelut

  • Järjestämme tallilla kesäleirejä ja -kursseja kaikenikäisille ja tasoisille ratsastajille. Tutustu kesän 2018 tarjontaan tästä!
  • Räätälöityjä palveluita ryhmien ja yritysten tarpeisiin. Tutustu tarkemmin tästä!
  • Tallisynttärit. Järjestä ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat tallillamme. Kysy lisää!
  • Hevosvalokuvausta. Kysy lisää!
Using Format