Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Maastoratsastus pienryhmissä

Tarjoamme yksityisiä maastoja omille pienille ryhmille. Maaston tasosta riippuen osallistujia mahtuu mukaan 3-4. Tallillamme pääset ratsastamaan  Porvoon kauniissa luonnossa, reittimme kulkevat kyläteillä, metsässä, heinäpeltojen halki sekä Porvoonjokilaakson vartta pitkin.  Islanninhevoset ovat rotumääritelmästään huolimatta ponikokoisia, painorajamme on 70 kg.

Ratsastuksen taitojen- ja oman kehon kannattelun opettelu on erittäin tärkeää hevosten hyvinvoinnin kannalta. Hevosta ei ole luotu kantamaan taakkaa ja siksi on tärkeää, että ratsastaja kantaa oman vartalonsa ja istuu oikein satulassa helpottaen hevosen tehtävää. Jokainen maasto alkaa kentältä lyhyellä opastuksella ratsastajan istuntaan ja apujen käyttöön. Liian kova vauhti tai pitkä matka ratsastajan taitotasoon nähden johtaa lisääntyneeseen loukkaantumisriskiin sekä hevoselle että ratsastajalle. Omat tapahtumat toteutetaan tilaajan toiveiden mukaan, pyrimme kaikilla maastoilla menemään toiveiden mukaan ja niin reippaasti, kuin se on turvallisuuden kannalta mahdollista. :)

Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen fridurin@gmail.com

Muistathan käyttää eri ratsastusvarusteita eri talleilla, tai pestä varusteet huolellisesti välissä. Useat hevosten taudit tarttuvat myös varusteiden välityksellä. Meiltä saat lainaksi tarvittaessa laadukkaan turvakypärän.

Omat yksityiset tilausryhmät ryhmille, joissa mukana aloittelijoita ja/tai lapsia

Omissa ryhmissä lapset ja aloittelijat pääsevät maastoilemaan, vaikka kokemus tai ikä eivät vielä riittäisikään tavallisille maastoille. Toteutamme eri kokoisille omille ryhmille maastoja, joissa ohjaajat lähtevät jalkaisin matkaan. Silti maastolla voidaan mennä osallistujien tasapaino ja kokemus huomioiden töltti-/ravipätkiä. Ohjaajat auttavat tarvittaessa hevosen hallinnassa, sekä pitävät etenemisvauhdin ja reippaampien pätkien pituuden sopivana.

Lapsille tulee usein yllätyksenä miten reippaasti ja voimakkaasti hevoset liikkuvat maastossa kentällä ratsastamiseen verrattuna. Lapsilla tulee olla vankka ratsastustausta osallistuakseen maastoille missä laukataan ja ohjaaja on myös hevosella mukana. Ikäraja vaelluksille, missä ratsastetaan itsenäisesti ilman avustajaa, on pääsääntöisesti noin 10-vuotta.  

1 h vaellus

Vaatimustaso: sopii kaikentasoisille ratsastajille

Ikäraja noin 7-vuotta

Hinta: per 2 hlöä 180 €

              per 3 hlöä 255 €

              per 4 hlöä 300 €

         

1,5 h Kombo; ratsastustunti 30 min & 1 h vaellus

Vaatimustaso: sopii kaikentasoisille ratsastajille

Ikäraja noin 9-vuotta

Hinta: per 2 hlöä  260 €

              per 3 hlöä 345 €

              per 4 hlöä 390 €

           

Omat yksityiset tilausryhmät kokeneemmille ratsastajille

Ohjaaja lähtee ratsain retkille. Kaikki ryhmän jäsenet omaavat vähintään seuraavat taidot:

Vaatimustaso: Aikuinen ja yläkouluikäiset lapset; olet ratsastanut säännöllisesti vähintään vuoden pari opetuksessa, tai olet aiemmin ratsastanut pitkään aktiivisesti, ja olet pienen tauon jälkeen palaamassa hevosen selkään. Lapsi; vähintään kolmen vuoden säännöllinen ratsastuskokemus ja 10-vuoden ikä. Hevonen täytyy ehdottomasti hallita itsenäisesti. Alakouluikäiset eivät pääsääntöisesti vielä pärjää ratsastuskokemuksesta huolimatta aikuisten reippailla maastoilla. Lapsille tulee usein yllätyksenä miten reippaasti ja voimakkaasti hevoset liikkuvat maastossa kentällä ratsastamiseen verrattuna. Lapsilla tulee olla vankka ratsastustausta osallistuakseen maastoille missä laukataan. Omissa yksityisissä ryhmissä etenemisvauhti sovitetaan maaston aikana lasten mukaan. 

1 h vaellus

Ikäraja noin 10-vuotta

Hinta: per 2 hlöä 180 €

              per 3 hlöä 240 €

        

1,5 h Kombo; ratsastustunti 30 min & 1 h vaellus

ikäraja noin 10-vuotta

Hinta: 2 hlöä  260 €

              3 hlöä 320 €

        

Using Format