Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Talli Friður on pieni ja kotoisa ratsastuskoulu Porvoossa, meillä ratsastat pienryhmissä islanninhevosilla. Talli sijaitsee Grottabackan tilalla, upeissa perinnemaisemissa Porvoon jokilaakson varrella. Keskelle rauhallista maalaistunnelmaa pääsee vain puolen tunnin ajomatkan päästä pääkaupunkiseudulta ja Porvoon keskustasta matkaa kertyy vain 6 km.

Toimintamme ytimessä ovat istuntapainotteiset ratsastustunnit. Ratsastuksen taitojen opettelu on erittäin tärkeää hevosten hyvinvoinnin kannalta. Tallillamme painotetaan erityisesti hevosystävällistä ratsastusta ja hevosten käsittelyä. Islanninhevoset ovat rotumääritelmästään huolimatta ponikokoisia, ratsastajien painoraja on viikkotunneille 70kg ja satunnaisille kävijöille 75kg. 

Tallimme tarjoaa ratsastustunteja, lasten kesäleirejä ja yksityisiä, omien porukoiden maastoratsastuksia. Tallin idyllinen maalaisympäristö turvallisine ratsastusreitteineen sekä iso ratsastuskenttä luovat kotoisat ja toimivat puitteet harrastamiselle ympäri vuoden.

Friður on islantia ja tarkoittaa rauhaa sekä hiljaisuutta. Toivomme sinulle rentouttavia hetkiä hevostemme parissa.

Talli on myös kotimme ja on auki ajanvarauksella, sovithan aina tulostasi etukäteen :)

Muistathan käyttää eri ratsastusvarusteita eri talleilla tai pestä varusteet huolellisesti välissä. Useat hevosten taudit tarttuvat myös varusteiden välityksellä. Meiltä saat lainaksi tarvittaessa laadukkaan turvakypärän.

Using Format