Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

  • Muistathan käyttää eri ratsastusvarusteita eri talleilla tai pestä varusteet huolellisesti välissä. Useat hevosten taudit tarttuvat myös varusteiden välityksellä. 
  • Huomioithan, että edellytämme kaikilta palvelun käyttäjiltä henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Yksittäisiä ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta. Ratsastus tapahtuu omalla vastuulla. Tallilla on omat lakisääteiset vakuutukset. 
  • Islanninhevosten pienen koon vuoksi ratsastajien painoraja on hevoskohtaisesti noin 80kg.
  • Saavu vaelluksille hevosten jakoon ja kuuntelemaan ohjeistusta noin 15-20min ennen lähtöaikaa ellei muuta ole sovittu. Ohjaaja pyytää teidät sisään talliin sovittuna ajankohtana tallin pihalta ison parkkipaikan ja hevosaitauksen puolelta. Asiakas wc löytyy parkkipaikalta (punainen iso huussi).
  • Varaamalla tapahtuman hyväksyt varaus- ja peruutusehtomme. Yksittäisten ratsastustuntien, vaellusten, kurssien ja leirien varaukset ovat sitovia. Maksu suoritetaan tilille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa tai viimeistään tapahtuman yhteydessä käteisellä tai liikuntaseteleillä (meillä käyvät Smartum ja E-passi, saldolla voit maksaa palveluntarjoajan kotisivuilla). Liikuntasetelien ja etujen käyttöehtojen mukaisesti eduilla voi maksaa vain omia, henkilökohtaisia ratsastuspalveluja. TILISIIRTO TULEE NÄKYÄ TILILLÄ HYVISSÄ AJOIN ENNEN TAPAHTUMAA, MUUSSA TAPAUSESSA ESITÄ KUITTI TAI KUVAKOPIO MAKSUSTASI, ESITÄ VASTAAVASTI TOSITE MAKSETUSTA LIIKUNTASALDOSTA. Maksutiedot: Nordea FI95 1400 3000 1210 77, saaja Talli Fridur Oy, viitenumero 20200. KÄYTÄTHÄN AINA VIITENUMEROA VIITENUMEROKENTÄSSÄ MAKSAESSASI,  jätä viestikenttä tyhjäksi muuten viitenumero ei toimi meidän päässä! 
  • Ryhmien peruutukset on tehtävä 3 viikkoa ja yksityishenkilöiden 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Myöhemmät peruutukset lääkärintodistuksella tai sovittuna erikseen tallin kanssa. Myöhässä tapahtuneista peruutuksista laskutetaan puolet ratsastuksen hinnasta.  Samana päivänä tapahtuneesta peruutuksesta tai peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan koko ratsastuksen hinta. Kurssien ja leirien varausmaksuja ei palauteta peruutettaessa. 
  • Tallilta saat tarvittaessa lainaan ratsastuskypärän. Vaatetusta valitessasi on hyvä pitää mielessä muutama seikka; Ratsastukseen soveltuvat kengät, joissa on matala korko. Liukkaat housut sekä lepattavat vaatteet hankaloittavat ratsastamista. Pue talvisin lämpimästi päälle, ratsastaminen on mukavampaa kun vaatetus on kohdillaan.
  • Poikkeavat sääolosuhteet - Pakkasrajamme ratsastustunteihin sekä maastoihin on -18, kovalla tuulella -15. Tallilta ilmoitetaan aina erikseen tapahtumien peruuntumisesta. Talli pidättää oikeuden lyhentää pidemmät maastot kovalla pakkasella. Ratsastaminen on mukavaa pakkassäälläkin, kunhan pukeudut tarpeeksi lämpimästi! 
  • Ajo-ohje: Aja Grottabackantie loppuun asti keltaisen talon ja punaisen tallirakennuksen ohi, kunnes saavut parkkipaikallemme jossa näet hevosaitauksen. Tallilla on yhteinen parkkipaikka Kannonokan kanssa. Keltaisen talon piha ennen tallia on yksityisaluetta. Liukkaalla säällä Grottabackantien ylämäki saattaa olla jäinen, tallille pääsee myös Grottabackantien toista haaraa pitkin. Molemmille käännytään Suomenkyläntieltä.

  • Tallimme on avoinna ajanvarausperiaatteella, tapahtumien ulkopuolella haluamme rauhoittaa kotimme. Ethän syötä hevosille koskaan herkkuja ilman lupaa, emme myöskään ruoki hevosia suoraan kädestä.

Tervetuloa ratsastamaan!

Using Format