Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

  Tallilla on lakisääteinen vastuuvakuutus, sen lisäksi edellytämme kaikilta palvelun käyttäjiltä henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Yksittäisiä ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta. Ratsastus tapahtuu omalla vastuulla.

  Islanninhevosten pienen koon vuoksi ratsastajien painoraja on hevoskohtaisesti noin 80kg.

  Sää: Ratsastamme vuoden ympäri ulkona. Tapahtumat pidetään siis aina normaalisti myös sadesäällä. Pakkasraja ratsastustunteihin sekä maastoihin on -18, kovalla tuulella -15. Tallilta ilmoitetaan aina erikseen tapahtumien peruuntumisesta poikkeavien sääolojen takia.

  Ratsastajan varusteet: Tallilla on lainattavia turvakypäriä sekä kaksi lastenkoon turvaliiviä. Pyydämme teitä aina käyttämään kypärää tallilla, myös hevosia käsiteltäessä. Suosittelemme kaikille omaa turvaliiviä. Ratsastukseen soveltuvat parhaiten kengät, joissa on matala korko. Liukkaat housut sekä lepattavat vaatteet hankaloittavat ratsastamista. Pukeudu aina säänmukaisesti. Muistathan käyttää eri ratsastusvarusteita eri talleilla tai pestä varusteet huolellisesti välissä. Useat hevosten taudit tarttuvat myös varusteiden välityksellä.

  Saavu hevosten jakoon ja kuuntelemaan ohjeistusta 15-20 min ennen aloitusaikaa, tai varauksen yhteydessä erikseen sovittuna ajankohtana. Jos olet ajoissa, odota rauhassa, ohjaaja on tulossa. Asiakas-WC löytyy parkkipaikan perältä (punainen iso huussi). Ohjaaja hakee teidät sisään talliin sovittuna ajankohtana tallin pihalta ison parkkipaikan ja hevosaitauksen puolelta.

  Maksu suoritetaan  etukäteen tilille, tai viimeistään tapahtuman yhteydessä käteisellä tai liikuntaseteleillä. Meillä käyvät Smartum ja e-passi, saldolla voit maksaa palveluntarjoajan kotisivuilla tai kännykän sovelluksella. Liikuntaetujen käyttöehtojen mukaisesti, eduilla voi maksaa vain omia, henkilökohtaisia ratsastuspalveluja. Maksutiedot: Nordea FI95 1400 3000 1210 77, saaja Talli Fridur Oy, VIITENUMERO 20200. KÄYTÄTHÄN AINA VIITENUMEROA VIITENUMEROKENTÄSSÄ MAKSAESSASI, jätä viestikenttä tyhjäksi muuten viitenumero ei toimi meidän päässä. Esitä tarvittaessa tallilla kuvakaappaus/kuitti tilisiirrostasi tai maksetusta liikuntasaldosta.

  Varaamalla tapahtuman hyväksyt varaus- ja peruutusehtomme. Kaikkien tapahtumien varaukset ovat sitovia:

  Yksityishenkilöiden ja yleisiin ryhmiin tulevien ratsastajien kuluton peruutus on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Myöhässä tapahtuneista peruutuksista laskutetaan puolet ratsastuksen hinnasta. Samana päivänä tapahtuneesta peruutuksesta tai peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan koko ratsastuksen hinta. Sairaustapauksissa kuluton peruutus on aina mahdollinen yksityishenkilöille, tälläisessä tapauksessa lähetä meille kuvakopio lääkärin- tai sairaanhoitajan todistuksesta sähköpostitse, niin mitätöimme saatavamme tai palautamme maksusi.

  Tilausryhmien kuluton peruutus on tehtävä 3 viikkoa ennen tapahtumaa. Varauksen tekijä on loppukädessä vastuussa maksusta. Tapahtuman hinta on sama, vaikka joku ryhmästänne jäisi pois. Voitte korvata poisjäävän ratsastajan toisella henkilöllä, joka pystyy taitojen puolesta ratsastamaan sovitussa tapahtumassa. Myöhässä tapahtuneesta ryhmän peruutuksesta laskutetaan puolet tapahtuman hinnasta, ja samana päivänä tapahtuneesta peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta laskutetaan koko ratsastuksen hinta.

  Yritysryhmät laskutetaan aina viimeistään kolme viikkoa ennen tapahtuma varmistetun henkilömäärän mukaan vaikka paikalle tulisi vähemmän osallistujia. Myöhässä tapahtuneesta koko ryhmän peruutuksesta laskutetaan puolet tapahtuman hinnasta, ja samana päivänä tapahtuneesta peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta laskutetaan koko tapahtuman hinta.

  Turvallisuus: Olemme vastuussa ratsastajista vain sovitun tapahtuman ajan, ulkopuolisten vierailijoiden turvallisuudesta emme vastaa. Hevosten tarhassa ei saa oleilla ilman henkilökuntaa. Hevosia ei saa myöskään käsitellä aitojen, porttien tai lankojen yli, eikä tarhan portissa saa roikkua. On turvallisuusasia, että hevoset kunnioittavat aitoja, eivätkä opi nojailemaan tai kurkottelemaan niistä yli. Tallissa voitte mielellään rapsutella hevosia mielin määrin. :)

  Ajo-ohje: Aja Grottabackantie loppuun asti keltaisen talon ja punaisen tallirakennuksen ohi, kunnes saavut parkkipaikallemme jossa näet hevosaitauksen punaisen tallin pihalla.Tallilla on yhteinen parkkipaikka Kannonnokka Oy:n kanssa, molempien kyltit opastavat perille asti. Liukkaalla säällä Grottabackantien ylämäki saattaa olla jäinen, tallille pääsee myös Grottabackantien toista haaraa pitkin. Molemmille käännytään Suomenkyläntieltä.

  Tallimme on avoinna ajanvarausperiaatteella, tapahtumien ulkopuolella haluamme rauhoittaa kotimme. Ethän syötä hevosille koskaan herkkuja ilman lupaa, emme myöskään ruoki hevosia suoraan kädestä.

  Tervetuloa ratsastamaan!