Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

  Tallilla on lakisääteinen vastuuvakuutus, sen lisäksi edellytämme kaikilta palvelun käyttäjiltä henkilökohtaista tapaturmavakuutusta. Yksittäisiä ratsastajia ei ole vakuutettu tallin puolesta. Ratsastus tapahtuu omalla vastuulla.

  Islanninhevoset ovat rotumääritelmästään huolimatta ponikokoisia, ratsastajien painoraja on 70 kg.

  Sää: Ratsastamme vuoden ympäri ulkona. Tapahtumat pidetään siis aina normaalisti myös sadesäällä. Pakkasraja ratsastustunteihin sekä maastoihin on -18. Tallilta ilmoitetaan aina erikseen tapahtumien peruuntumisesta poikkeavien sääolojen takia.

  Ratsastajan varusteetTallilla on lainattavia turvakypäriä sekä kaksi lastenkoon turvaliiviä. Kypärän käyttö tallilla on pakollista, myös hevosia hoidettaessa ja käsiteltäessä. Suosittelemme kaikille omaa turvaliiviä. Ratsastukseen soveltuvat parhaiten kengät, joissa on matala korko. Liukkaat housut sekä lepattavat vaatteet eivät sovi ratsastukseen. Vaatteissa ei saa olla teräviä osia, mitkä vahingoittavat satulan nahkaa. Pukeudu aina säänmukaisesti. Muistathan käyttää eri ratsastusvarusteita eri talleilla tai pestä varusteet huolellisesti välissä. Useat hevosten taudit tarttuvat myös varusteiden välityksellä.

  Saavu tallille varauksen yhteydessä sovittuna ajankohtana. Jos olet ajoissa, odota rauhassa, ohjaaja on tulossa. Asiakas-WC löytyy parkkipaikan perältä (punainen iso huussi). Ohjaaja hakee teidät sisään talliin sovittuna ajankohtana tallin etupihalta, missä seinällä on tallin nimikyltti isojen kärrynpyörien välissä.  

  Maksu suoritetaan  etukäteen tilille, tai tapahtuman yhteydessä käteisellä/Smartumin liikuntaseteleillä, Smartumin saldolla voit maksaa palveluntarjoajan kotisivuilla tai kännykän sovelluksella. Liikuntaetujen käyttöehtojen mukaisesti, eduilla voi maksaa vain omia, henkilökohtaisia ratsastuspalveluja. 

  Maksutiedot: Nordea FI95 1400 3000 1210 77, saaja Talli Fridur Oy, VIITENUMERO 20239. KÄYTÄTHÄN AINA VIITENUMEROA VIITENUMEROKENTÄSSÄ MAKSAESSASI, jätä viestikenttä tyhjäksi muuten viitenumero ei toimi meidän päässä. Esitä tallilla tapahtuman yhteydessä ohjaajalle kuitti tilisiirrostasi tai maksetusta liikuntasaldosta, kuvakaappaus/valokuva kuitista riittää hyvin.

  Varaamalla tapahtuman hyväksyt varaus- ja peruutusehtomme. Kaikkien tapahtumien varaukset ovat sitovia:

  Vakiotunneilla ratsastaville on omat tunti-infon mukaiset peruustuskäytännöt. 

  Omien ryhmien kuluton peruutus tai varauksen siirto on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa. Varauksen tekijä on loppukädessä vastuussa maksusta. Tapahtuman hinta on sama, vaikka joku ryhmästänne jäisi pois. Voitte korvata poisjäävän ratsastajan toisella henkilöllä, joka pystyy taitojen puolesta ratsastamaan sovitussa tapahtumassa. Myöhässä tapahtuneesta ryhmän peruutuksesta tai siirrosta laskutetaan 25% tapahtuman hinnasta, ja samana päivänä tapahtuneesta peruutuksesta tai peruuttamattomasta ajasta laskutetaan 50% tapahtuman hinnasta.

  Yritysryhmät laskutetaan aina viimeistään 21 vrk ennen tapahtumaa varmistetun henkilömäärän mukaan vaikka paikalle tulisi vähemmän osallistujia. Myöhässä tapahtuneesta ryhmän peruutuksesta laskutetaan puolet tapahtuman hinnasta.

  Turvallisuus: Olemme vastuussa ratsastajista vain sovitun tapahtuman ajan, ulkopuolisten vierailijoiden turvallisuudesta emme vastaa. Hevosten tarhassa ei saa oleilla ilman henkilökuntaa. Hevosia ei saa myöskään käsitellä aitojen, porttien tai lankojen yli, eikä tarhan portissa saa roikkua. On turvallisuusasia, että hevoset kunnioittavat aitoja, eivätkä opi nojailemaan tai kurkottelemaan niistä yli. Tallissa voitte mielellään rapsutella hevosia. :)

  Ajo-ohje: Aja Grottabackantie loppuun asti keltaisen talon ja punaisen tallirakennuksen ohi, kunnes saavut parkkipaikallemme jossa näet hevosaitauksen punaisen tallin pihalla.Tallilla on yhteinen parkkipaikka Kannonnokka Oy:n kanssa, molempien kyltit opastavat perille asti. Liukkaalla säällä Grottabackantien ylämäki saattaa olla jäinen, tallille pääsee myös Grottabackantien toista haaraa pitkin. Molemmille käännytään Suomenkyläntieltä.

  Tallimme on avoinna ajanvarausperiaatteella, tapahtumien ulkopuolella haluamme rauhoittaa kotimme. Ethän syötä hevosille koskaan herkkuja ilman lupaa, osa hevosistamme on allergisia. Emme myöskään ruoki hevosia suoraan kädestä. 

  Koko tallialue on savuton!

Using Format