Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Glanni frá Vorsabae II

Syntynyt 2005
Nimen merkitys: Holtiton persoona

Glanni on kaikkea muuta kuin nimensä mukainen. Harkitseva, ihmisrakas sekä rapsutuksia ja halauksia rakastava Glanni muutti tallille kesäkuussa 2015. Väriltään tämä ruuna on harvinainen tumma ruunivoikko laukilla, sukilla sekä kahdella herasilmällä. Glanni on viisikäyntihevonen vahvalla töltillä ja isoilla liikkeillä. Glanni on säkäkorkeudeltaan yli 145cm ja onkin tallin isoin hevonen. 

Katla frá Borgarholti

Syntynyt 2006
Nimen merkitys: Tulivuori

Tämä pikkuneiti on syötävän suloinen. Pienestä koostaan huolimatta Katlalla on laajat, lennokkaat liikkeet. Katla sopeutuu helposti ratsastajaan ja onkin kaikentasoisten ratsastajien mieleen. Pienen kokonsa vuoksi Katla toimii pääasiassa lasten sekä pienten aikuisten ratsuna. Aina yhtä iloinen tölttääjä, joka tuo hymyn jokaisen kasvoille. Katso video Katlasta!

Embla från Åsberg

Syntynyt 2008
Nimen merkitys: Naisen nimi

Embla on Ruotsissa syntynyt kuvankaunis sinisilmä. Embla on väriltään harvinainen tuplavoikko. Embla on nelikäyntinen hevonen hienoilla, tasavahvoilla askellajeilla. Embla on kentällä ja maastossa aina yhtä pirteä ja silti erittäin järkevä sekä luotettava. Neiti on varsinkin kokeneiden asiakkaiden suursuosikki! 

Vala frá Köldukinn

Syntynyt 2001
Nimen merkitys: Ennustaja

Tamma jonka sydän on puhdasta kultaa. Vala on viisikäyntihevonen selkeillä askellajeilla, Valalta löytyy upea lisätty töltti! Asiakkailta Vala saa erityiskiitosta myös upean pehmoisesta laukastaan. Vala on todella varma ratsu erilaisissa tilanteissa, mikään ei näytä hätkähdyttävän tätä luottoneitiä. Katso video Valasta!

Glitrós från Talltorpa

Syntynyt 2010
Nimen merkitys: Kiiltävä ruusu

Glitrós, tutummin Ruusu, muutti tallille joulukuussa 2015. Tämä tyttönen on luonteeltaan täysi kymppi ellei jopa yksitoista. Ruusu on kaikkien hevosten ja ihmisten kaveri, aina yhtä positiivinen ja kiltti. Ruusu suhtautuu poikkeuksellisen luottavaisin mielin uusiin asioihin ja tilanteisiin ja onkin oikea luottoratsu nuoresta iästään huolimatta. Ruusu on vielä osittain koulutuksessa mutta osallistuu jo innokkaana toimintaan.

Rán frá Rödli

Syntynyt 2008
Nimen merkitys: Meren jumalatar

Rán on viisikäyntinen kauniisti kimoutuva siro tamma. Ránilla on erittäin selkeät askellajit ja on hyvin helppotölttinen, erityisesti Rán pitää hyppäämisestä.  Katso video Ránista helmikuulta 2015!

Toppa frá Margaretarhofi

Syntynyt 2006
Nimen merkitys: Otsatukka

Leenan oma aarre, joka on pääosin tallin oman väen käytössä. Tämä tamma on islanninhevonen isolla i:llä. Toppassa yhdistyy kaikki, mitä islanninhevoselta halutaan. Läpeensä kiltti, silti luonteikas, kaunis sekä sporttinen. Toppa on todella kiltti lasten ratsu, ja käykin usein paikkaamassa lasten tunneilla. Mutta kun on aika mennä lujaa, niin sitten mennään! Toppa on kantakirjattu keväällä 2014 erinomaisin rakenne- ja ratsastuspistein. Katso video Toppasta jalostusnäyttelyssä!

Aðalsteinn frá Friðsæl

Syntynyt 2017
Nimen tarkoitus: Jalokivi

Aðalsteinn on ehkä maailman kiltein ja sympaattisin pieni oripoika. "Ade" on kotona kasvamassa parhaan ystävänsä Mjölnirin kanssa.

Mjölnir frá Friðsæl

Syntynyt 2017
Nimen tarkoitus: Ukkosenjumala Thórin vasara

Mjölnir on ihmisiin erittäin luottavaisesti suhtautuva hienopiirteinen pikkupoika. Mjölnir liikkuu erittäin joustavasti ja kepeästi. Ahne äitinsä tapaan :D.

Leena

"Olen tallin omistaja sekä hevosten pääasiallinen hoitaja. Ratsastusharrastukseni alkoi 9-vuotiaana islanninhevosilla ja sille tielle on jääty. Vuosien varrella olen ratsastanut paljon erilaisia islanninhevosia ja minua edelleen kiehtoo, kuinka erilaisia ne kaikki ovat ratsastaa. Ratsastus on tehnyt minut nöyräksi, uutta opittavaa ja kehitettävää löytyy aina. Tallillamme käykin säännöllisesti valmentajia omien ratsastus- ja opetustaitojen kehittämiseksi. 

Olen lukenut Helsingin yliopistossa eläinfysiologiaa 5 vuotta mistä on ollut suuri hyöty hevosten anatomian, fysiologian sekä liikkumisen biomekaniikan ymmärtämisessä. Osaamistani monipuolistaa myös terveydenhoitajan koulutukseni, josta on ollut paljon hyötyä hevosten sairaustapauksissa. Tallia on mahdotonta pyörittää yksin. Suureksi onnekseni tallilla on kanssani hevosista huolehtimassa suurenmoinen joukko ihania ihmisiä, alapuolella esiteltyinä osa heistä."

Noora

Noora on nuoresta 21-vuoden iästään huolimatta harrastanut islanninhevosia jo yli 12 vuotta. Ratsastajana Noora on määrätietoinen sekä kunnianhimoinen ja valmentautuu säännöllisesti oman hevosensa kanssa. Nooran voit tavata tallilla pitämässä tunteja, ratsuttamassa hevosia sekä tekemässä tallitöitä. Noora on käynyt EA1-koulutuksen. 

Petra

Petra vastaa tallin visuaalisesta ilmeestä, nettisivuista ja markkinoinnista. Hän on ratsastanut islanninhevosilla koko ikänsä ja treenaa tällä hetkellä oman suloisen tammansa Hríman kanssa. Petra käy usein tallilla kylässä, auttaa tallin askareissa ja vetää toisinaan maastoja sekä ikuistaa tallin suloisia hevosia upeisiin valokuviin. 

Ammatiltaan Petra on valokuvaaja ja hänen nettisivuihin voi tutustua osoitteessa www.petralonnqvist.net

Aili

Oman esittelynsä ansaitsee myös tallilla ahkeraan hevosia vahtiva chihuahua-neiti Aili. Pienestä koostaan huolimatta Aili viihtyy rohkeasti hevosten seassa ja on usein tervehtimässä maastolaisia rapsutuksia toivoen. Myös lapsista Aili pitää kovasti!   

Kattunge

Maailman söpöin ja rakkain tallikissa. Kattenin löydät usein tallilta piehtaroimasta hevosten tapaan :D.

Using Format