Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Glanni frá Vorsabae II

Syntynyt 2005
Nimen merkitys: Holtiton persoona

Glanni on kaikkea muuta kuin nimensä mukainen. Harkitseva, ihmisrakas sekä rapsutuksia ja halauksia rakastava Glanni muutti tallille kesäkuussa 2015. Väriltään tämä ruuna on harvinainen tumma ruunivoikko laukilla, sukilla sekä kahdella herasilmällä. Glanni on viisikäyntihevonen vahvalla töltillä ja isoilla liikkeillä. Glanni on säkäkorkeudeltaan yli 145cm ja onkin tallin isoin hevonen. 

Katla frá Borgarholti

Syntynyt 2006
Nimen merkitys: Tulivuori

Tämä pikkuneiti on syötävän suloinen. Pienestä koostaan huolimatta Katlalla on laajat, lennokkaat liikkeet. Katla sopeutuu helposti ratsastajaan ja onkin kaikentasoisten ratsastajien mieleen. Pienen kokonsa vuoksi Katla toimii pääasiassa lasten sekä pienten aikuisten ratsuna. Aina yhtä iloinen tölttääjä, joka tuo hymyn jokaisen kasvoille. Katso video Katlasta!

Vala frá Köldukinn

Syntynyt 2001
Nimen merkitys: Ennustaja

Tamma jonka sydän on puhdasta kultaa. Vala on viisikäyntihevonen selkeillä askellajeilla, Valalta löytyy upea lisätty töltti! Asiakkailta Vala saa erityiskiitosta myös upean pehmoisesta laukastaan. Vala on todella varma ratsu erilaisissa tilanteissa, mikään ei näytä hätkähdyttävän tätä luottoneitiä. Katso video Valasta!

Glitrós från Talltorpa

Syntynyt 2010
Nimen merkitys: Kiiltävä ruusu

Glitrós, tutummin Ruusu, muutti tallille joulukuussa 2015. Tämä tyttönen on luonteeltaan täysi kymppi ellei jopa yksitoista. Ruusu on kaikkien hevosten ja ihmisten kaveri, aina yhtä positiivinen ja kiltti. Ruusu suhtautuu poikkeuksellisen luottavaisin mielin uusiin asioihin ja tilanteisiin ja onkin oikea luottoratsu.

Vafi frá Margrétarhofi

Syntynyt 2014
Nimen merkitys: Epäilys


Lukka frá Þórarinsstöðum

Syntynyt 2012
Nimen merkitys: Hyvä onni

Aðalsteinn frá Friðsæl

Syntynyt 2017
Nimen tarkoitus: Jalokivi

Aðalsteinn on ehkä maailman kiltein ja sympaattisin pieni ruunapoika. "Ade" on kotona kasvamassa parhaan ystävänsä Mjölnirin kanssa.

Leena

"Olen tallin omistaja sekä hevosten pääasiallinen hoitaja. Ratsastusharrastukseni alkoi 9-vuotiaana islanninhevosilla ja sille tielle on jääty. Vuosien varrella olen ratsastanut paljon erilaisia islanninhevosia ja minua edelleen kiehtoo, kuinka erilaisia ne kaikki ovat ratsastaa. Ratsastus on tehnyt minut nöyräksi, uutta opittavaa ja kehitettävää löytyy aina. Tallillamme käykin säännöllisesti valmentajia omien ratsastus- ja opetustaitojen kehittämiseksi. 

Olen lukenut Helsingin yliopistossa eläinfysiologiaa 5 vuotta mistä on ollut suuri hyöty hevosten anatomian, fysiologian sekä liikkumisen biomekaniikan ymmärtämisessä. Osaamistani monipuolistaa myös terveydenhoitajan koulutukseni, josta on ollut paljon hyötyä hevosten sairaustapauksissa. Tallia on mahdotonta pyörittää yksin. Suureksi onnekseni tallilla on kanssani hevosista huolehtimassa suurenmoinen joukko ihania ihmisiä, alapuolella esiteltyinä osa heistä."

Saara


Oona

Kattunge

Maailman söpöin ja rakkain tallikissa. Kattenin löydät usein tallilta piehtaroimasta hevosten tapaan.