Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Glanni frá Vorsabae II

Syntynyt 2005
Nimen merkitys: Holtiton persoona

Ihmisrakas sekä rapsutuksia ja halauksia rakastava Glanni muutti tallille kesäkuussa 2015. Väriltään tämä ruuna on harvinainen tumma ruunivoikko laukilla, sukilla sekä kahdella herasilmällä. Glanni on viisikäyntihevonen vahvalla töltillä ja isoilla liikkeillä. Glanni on säkäkorkeudeltaan yli 145cm ja onkin tallin isoin hevonen. 

Katla frá Borgarholti

Syntynyt 2006
Nimen merkitys: Tulivuori

Tämä pikkuneiti on syötävän suloinen. Pienestä koostaan huolimatta Katlalla on laajat, lennokkaat liikkeet. Katla sopeutuu helposti ratsastajaan ja onkin kaikentasoisten ratsastajien mieleen. Aina yhtä iloinen tölttääjä, joka tuo hymyn jokaisen kasvoille. Katso video Katlasta!

Glitrós från Talltorpa

Syntynyt 2010
Nimen merkitys: Kiiltävä ruusu

Glitrós, tutummin Ruusu, muutti tallille joulukuussa 2015. Tämä tyttö on luonteeltaan täysi kymppi ellei jopa yksitoista. Ruusu on kaikkien hevosten ja ihmisten kaveri, aina yhtä positiivinen ja kiltti. Ruusu suhtautuu poikkeuksellisen luottavaisin mielin uusiin asioihin ja tilanteisiin ja onkin oikea luottoratsu. Kaikkien lasten suosikki. <3

Vafi frá Margrétarhofi

Syntynyt 2014
Nimen merkitys: Epäilys

Vafi eli "Vaavi" on tallin pienin hevonen. Erittäin touhukas pieni vekkuli, jolta ei heti lopu energia kesken. Vaavi muutti Suomeen nelivuotiaana ja on ollut alusta asti erittäin varma ratsu kaikissa tilanteissa. 

Lukka frá Þórarinsstöðum

Syntynyt 2012
Nimen merkitys: Hyvä onni

Lukka on luonteeltaan äärimmäisen sympaattinen, kiltti ja järkevä. Lukka on islanninhevonen parhaimmillaan, isoa liikettä ja vauhtia löytyy mutta on erittäin varma ja järkevä ratsu kaikissa tilanteissa. Lukka on kaikkien ratsastettavissa mutta antaakseen parhaansa Lukka tarvitsee ratsastajalta paljon teknistä osaamista.

Aðalsteinn frá Friðsæl

Syntynyt 2017
Nimen tarkoitus: Jalokivi

Aðalsteinn eli "Ade" on ehkä maailman kiltein ja sympaattisin pieni ruunapoika. Aden ratsukoulutus on aloitettu kesällä 2021. 

Leena

"Olen tallin omistaja sekä hevosten pääasiallinen hoitaja. Ratsastusharrastukseni alkoi 9-vuotiaana islanninhevosilla ja sille tielle on jääty. Vuosien varrella olen ratsastanut paljon erilaisia islanninhevosia ja minua edelleen kiehtoo, kuinka erilaisia ne kaikki ovat ratsastaa. Ratsastus on tehnyt minut nöyräksi, uutta opittavaa ja kehitettävää löytyy aina. 

Olen lukenut Helsingin yliopistossa eläinfysiologiaa 5 vuotta mistä on ollut suuri hyöty hevosten anatomian, fysiologian sekä liikkumisen biomekaniikan ymmärtämisessä. Osaamistani monipuolistaa myös terveydenhoitajan koulutukseni, josta on ollut paljon hyötyä hevosten sairaustapauksissa."

Kattunge

Maailman söpöin ja rakkain tallikissa. Kattenin löydät usein tallilta piehtaroimasta hevosten tapaan.

Using Format